Acces

Biblioteca Institutului de Istoria Artei "G. Oprescu" este în principal un centru de documentare pentru cercetătorii din institut. În afara acestora au acces la fondurile bibliotecii diverse categorii de cititori din spațiul academic și cultural: cadre universitare, studenți, cercetători din alte institute, doctoranzi, masteranzi, redactori, publiciști, oameni de artă etc.

ANUNȚ

Stimați cititori,
Vă anunțăm că până la sfârșitul anului 2021 biblioteca Institutului de Istoria Artei „G. Oprescu” este închisă publicului pentru inventar.

Vă informăm că, potrivit legislației în vigoare (Legea bibliotecilor 334/2002), instituția noastră are obligația de a face inventarul periodic,
iar din cauza personalului insuficient în raport cu fondul de carte acest proces este unul de durată. Înțelegem că situația creează disconfort, dar vă asigurăm că facem tot posibilul să finalizăm cât mai repede inventarul și să redeschidem sala de lectură. 
Vă mulțumim pentru înțelegere!


Acte necesare pentru admiterea utilizatorilor externi:

o adresă oficială din partea instituției angajatoare unde să fie specificate ocupația solicitantului și scopul documentării;

o recomandare din partea unui profesor, în cazul studenților;

o fotografie tip legitimație;

cartea de identitate.

Solicitanților li se va furniza un permis gratuit, cu valabilitate pe tot anul în curs.

Notă: Biblioteca nu face împrumuturi pentru cititorii din afara institutului. 
Orar pentru public

Luni - joi

Vineri

9.00 - 15.30

9.00 - 13.30